【转】景色宜人的Halls Ridge Knoll旅舍/ Bohlin Cywinski Jackson

景色宜人的Halls Ridge Knoll旅舍/ Bohlin Cywinski Jackson

Halls Ridge Knoll Guest House

由专筑网Brick,刘庆新编译

来自建筑事务所的描述。Halls Ridge Knoll 旅舍位于圣卢西亚保护区崎岖的原始场地上,是这里几座建筑中首先建造起来的,它经过深思熟虑的现代化处理,用石材、木材和玻璃精心细饰。这座度假屋的总体规划要求有客房、工作室和主要住所。每个房间都固定在有一系列大石墙和壁炉烟囱的土地上,一条沿着屋脊的通道,在未来主要住所的石院到达尽头。

From the architect.The first of several buildings intended for a rugged and pristine site in the Santa Lucia Preserve, the Halls Ridge Knoll guesthouse is a thoughtful modernist intervention, carefully detailed in stone, timber and glass. The master plan for this vacation retreat calls for a guesthouse, workshop and main residence. Each will be anchored to the land with a series of massive stone walls and fireplace chimneys, marking the passage along the ridge and culminating in a stone court at the future main residence.

旅舍沿着特别的脊顶场地起伏,将周围奇妙的环境表现的淋漓尽致。圣卢西亚保护区有非常美丽的广阔景观,以前是古老的畜牧场。这块场地有起伏的地形、古生橡树林和常绿灌木,可以欣赏圣克莱门特山和远处洛斯帕德雷斯国家森林的全景。

Designed to choreograph movement along the extraordinary ridge-top site, the guesthouse celebrates its magical surroundings. The Santa Lucia Preserve is a remarkably beautiful, vast landscape that was previously a historic cattle ranch. The site has a rolling topography, a forest of ancient live oaks and manzanita, and offers panoramic views of the San Clemente Mountains and Los Padres National Forest beyond.

这座旅舍是场地上建造的第一座建筑。这是一座简单的建筑,它将蜿蜒的入口通道放在侧翼,被固定在有大石墙的倾斜场地上,遮掩了房屋和泳池。木结构的单坡屋顶从墙上伸出,支撑自然风化的锌屋顶,屋顶位于覆盖着雪松体量的上方。

The first building constructed on site is the guesthouse. A simple, uncomplicated building, it flanks the winding entry drive and is anchored to the sloping site with a massive stone wall, screening the house and pool. A timber-framed shed roof springs from the wall, supporting naturally weathered zinc roofing over cedar-clad volumes.

旅舍的选址利用了加州的温和气候。宽大的窗户使整个房屋充满了自然光,而宽阔的飞檐遮挡室内免受夏日阳光的照射。房屋的推拉门和可操作下悬窗用盛行风来自然通风,同时能欣赏山脉的广阔景色。生活空间的木地板是从旧谷仓回收的。

The guesthouse is sited to take advantage of the temperate California climate. Expansive windows provide natural lighting throughout the house, while a broad overhang shades the interiors from the summer sun. Sliding doors and operable hopper windows throughout the house use the prevailing winds for natural ventilation, while also providing expansive views of the mountain range. Wood flooring in the living space of the house is reclaimed from an old barn.

建筑设计:Bohlin Cywinski Jackson
项目位置:美国,加利福利亚
设计团队:Greg Mottola, Joshua Keller, Michael Waltner, Brian Padgett
项目面积:1500.0平方英尺
项目时间:2009年
摄影:Nic Lehoux

Architects: Bohlin Cywinski Jackson
Location: United States, 198 Santa Lucia Preserve, 32 Potrero Trail, Carmel-By-The-Sea, CA 93923, USA
Design Team: Greg Mottola, Joshua Keller, Michael Waltner, Brian Padgett
Area: 1500.0 ft2
Project Year: 2009
Photographs: Nic Lehoux


出处:本文译自www.archdaily.com/,转载请注明出处。